Arrangementen             2019

Herfst last-minute

Je verlangt naar een weekendje of enkele dagen kwaliteitsvol herfsten. Je wil geen uren in de auto… nee, lekker dicht bij huis. Je weet wat je wil: ongestoord stappen door een kleurrijk spektakel roestbruin, goud en rood. Je wil zien hoe de wind ruw de bomen door elkaar schudt. En soms kun je zomaar stappen door een wit kanten laken over de naakte velden.

Ook regen deert je niet. Integendeel, je kunt nog eens ervaren hoe rustgevend het getokkel van regen op een paraplu is. Regen is helemaal niet erg want je weet dat in Rosario een warme douche wacht. Een hete kruidenthee en lekker gezond eten. Later kun je gezellig zitten in de warme bibliotheek, eindelijk tijd voor een dik boek.
Meer info…

Midweek maandag – vrijdag

Je hebt de mogelijkheid om tijdens de week van maandag 17u tot vrijdag 10u te verblijven aan een speciaal tarief. Hiervoor heb je 4 overnachtingen en vol pension en de hele dag koffie/thee/water/fruitsap. Je kan tijdens de dag gebruik maken van de bibliotheek, zitruimte, stilteruimte en tuin. We vragen wel dat je een handje helpt bij het afwassen.

Midweek met eigen douche op de gang:
€350 single kamer
€575 2 pers , 2 gescheiden bedden


Zelfde formule maar met sanitair op de kamer:
€400 single kamer
€620 2 pers. Dubbelbed

Voorbije arrangementen

Muzikaal lenteweekend 26 – 28 april

Een muzikaal lenteweekend om van te smullen, lekker lang en rustig. U komt aan in Rosario vanaf 17u op vrijdag vertrekt cultureel en anderszins verkwikt uit het landelijke Bever.
In het arrangement zit het concert van een onwaarschijnlijk topniveau met ras muzikanten.
Ontbijt, diner op vrijdag- en zaterdagavond, de hele dag water/koffie/thee/ fruitsap en fruit ter beschikking.