Arrangementen             2021

Op zoek naar wat rust in een weids, ongerept landschap? Verlang je er ook zo naar om er eens even tussenuit te zijn? Maar je hebt geen zin om uren in de file te staan? Of zo nodig het vliegtuig te nemen?
Ontdek dan deze zomer een vleugje Toscane in Vlaanderen.
In Rosario in het landelijke Bever (Vlaams-Brabant) – waar Pajottenland, de Vlaamse Ardennen en les Pays de Collines elkaar raken – kun je uitgebreid van de stilte en de ruimte genieten. En bovendien kun je er prins(esse)heerlijk logeren.
Onder de platanen in een rustige kloostertuin geniet je eindelijk ten volle van dat boek dat je al zo lang wilde lezen. Je lectuur wordt slechts onderbroken door vogelgetjilp en een lunch of avondmaal bereid met ingrediënten uit de streek. Of voor een weldoende wandeling. Als je goed oplet, kom je er zelfs Bruegel tegen… En als je boek te spannend wordt, neem je een verfrissende duik in de zwemvijver, gefilterd op een natuurlijke manier.

praktisch:
van midden juni tot 31 augustus 2021
formule: minimum 2 nachten (aankomst vanaf 17u, vertrek ten laatste om 11u – andere tijden zijn bespreekbaar)
inbegrepen: overnachting – ontbijt, lunch, avondmaal, koffie – thee, water en fruitsap tussen de maaltijden door (geen alcoholische dranken)

dagprijs:
tweepersoonskamer:
€ 145,- : kamer voor twee personen met dubbelbed – badkamer op de kamer
€ 125,- : kamer voor twee personen met gescheiden bedden – lavabo op de kamer, toilet en individuele douche op de gang
single kamer:
€ 100,- : eenpersoonskamer – badkamer op de kamer
€ 88,- : eenpersoonskamer met lavabo – toilet en individuele douche op de gang