Arrangementen             2019

Winter Last minute arrangement.

IJskrabbertje bij de hand. Check. Handschoenen. Check. Dikke jas. Check. Lippenzalf. Check. (…) Klaar voor een stevige winterwandeling. Schitterend in de bleke winterzon tintelt de rijp aan uitgeklede bomen. Gretig volgen we onze wolkjes adem doorheen het golvende landschap. Diep ademen we gezondheid in en uit. En we weten: straks wacht ons in Rosario een haardvuur, boeken, hete kruidenthee… En hangt de stress ergens aan de kale wilgen.

Praktisch

Min 2 nachten tijdens de week, geldig tot 20/03

Aankomst vanaf 14u en vertrek tot 11u (andere tijden zijn bespreekbaar)

€ 145 voor 2p/per dag op basis van een dubbel bed en badkamer op de kamer.

€ 125 voor 2 p/per dag op basis van gescheiden bedden.

€ 80 per dag, single kamer met badkamer op de kamer.

€ 70 per dag, single, douche op de gang.

Inbegrepen: overnachting, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee/water/fruitsap  tussen de maaltijden excl. alcoholische dranken Bij het afwassen en dekken/afruimen vragen we je hulp.

Reserveren

Midweek maandag – vrijdag

Je hebt de mogelijkheid om tijdens de week van maandag 17u tot vrijdag 10u te verblijven aan een speciaal tarief. Voor deze formule betaal je € 350. Hiervoor heb je 4 overnachtingen en vol pension en de hele dag koffie/thee/water/fruitsap. Je kan tijdens de dag gebruik maken van de bibliotheek, zitruimte, stilteruimte en tuin. We vragen wel dat je een handje helpt bij het afwassen. Ben je met twee dan betaal je €575.

Zelfde formule maar met sanitair op de kamer:

€400 single kamer

€620 2 pers. Dubbelbed en sanitair op de kamer.