logo

julien libeer benefietconcert

Donderdag 30 mei om 20u30.

Concert, vooraf diner mogelijk.

Julien Libeer is een man van het ware leven.

In januari was Julien de laatste die in Rosario optrad voor de brandstichting van 10 dagen later. Getroffen zoals zovelen keert hij vier maanden later terug met een benefietprogramma.

Hoewel de nog steeds vrij jonge pianist de voorbije jaren een indrukwekkende reeks ereprijzen ontving (o.m. Jonge Muzikant van het jaar in 2010, Klara publieksprijs in 2013), houdt hij zich bewust ver van het wedstrijdcircuit in binnen- en buitenland. Liever engageert hij zich in sociale projecten die zich baseren op overtuiging dat muziek een transformerende kracht heeft…. voor wie bereid is te luisteren. Klinkt als geknipt voor Rosario!

Programma:

 Gabriel Fauré: 9 preludes

Ottorino Respighi: 3 preludes op gregoriaanse melodieën

 Aleksandr Skrjabin: 24 preludes

INSCHRIJVEN: info(at)rosario.be

Bij Rosario kun je er een gezellige hap bijnemen, dit gewoon ter plaatse, afgestemd op het concert.

Na de brand hier in Rosario kregen we niet alleen veel warme steunende woorden, maar ook de vraag: hoe kunnen we concreet helpen? En dus dachten we: laten we vooral doorgaan met wat we graag doen, o.a. unieke concerten programmeren. Benefietconcerten. Waarbij we het publiek de kans geven om ons financieel enkele steuntjes in de rug te geven. De toegangsprijs voor onze concerten bedraagt doorgaans 18€. We willen die vaste prijs vervangen door een vrije bijdrage. Uiteraard in de hoop dat u ons van ganser harte wil steunen. Alvast dank voor elke bijdrage. Tot op een onzer concerten, al of niet met Diner?